„Пощенска кутия за приказки“ - забавните и тъжни приказки, които ни променят

2013-05-07 16:16:00
„Пощенска кутия за приказки“ - забавните и тъжни приказки, които ни променят
Снимка: Facebook

След впечатляващ сезон на „Пощенска кутия за приказки“, предстои финалното четене, на 8-ми май от 19:00 ч. в столичния Sofia Live Club. Темата е „До доказване на противното“.

 

Историите ще прочетат Ани Михайлова, Златин Цветков, Дидо от Д2, Венци Мицов, Драго Симеонов, Биляна Петринска, Теодор Михайлов, Силвия Петкова, Свилен от Остава и др. Вечерта ще продължи с музика на живо в изпълнение на RUBIKUB, Дидо от D2, Филип Гаврилов – FEEL и Algoriddim.

 

 

„Пощенска кутия за приказки“ е проект на Гери Турийска, който повече от две години събира и представя истории, подчинени на месечна тема. За всяко четене се селектират десет атрактивни разказа, които се представят пред публика от популярни лица - актьори, музиканти, журналисти. Сред темите до момента са „Вашето обаждане е важно за нас“, „Аз си знаех, че ще стане така“, „Всичко ще бъде наред“, „Любовни писма“, „Повече няма да правя така“, „Отворено писмо“, „Не е това, което изглежда“, „Градски легенди“ и др. Темите са отворени за проза, поезия, музика и всичко онова, което провокира или е носител на творческия дух. Писмата се изпращат на kutiazaprikazki@abv.bg , анонимно или с подпис, в зависимост от желанието на автора.

 

Партньорът на “Пощенска кутия за приказки”, PROGRAMATA, отново ще избере свой фаворит, чийто текст ще бъде поместен на страниците на изданието. Неговият автор ще получи и специален подарък -2 билета за концерта на Андреа Триана на 23 май в Sofia Live Club.

 

„Пощенска кутия за приказки” е с вход свободен на 8 май, сряда в Sofia Live Club от 19:00ч., а настроението е гарантирано от Jameson Irish Whiskey.

 

Прилагаме три от историите, прочетени в последното издание на „Пощенска кутия за приказки“:

 

http://www.youtube.com/watch?v=IbgBZSzCxPw - Кедъра

http://www.youtube.com/watch?v=Snw5yepF-0k - Мария Илиева

http://www.youtube.com/watch?v=WEIzXkGpY40 - Биляна Петринска

http://www.youtube.com/watch?v=elX_k0h_2ak - RUBIKUB

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия