Кристен Стюарт – най-добре облечената жена в света

2013-05-01 16:00:00
Кристен Стюарт – най-добре облечената жена в света
Снимка: Reuters

Дълго време актрисата от „Здрач” Кристен Стюарт късаше нервите на модните стилисти, опитващи се да ѝ наложат по-елегантен и по-спретнат начин на обличане. От около две години насам обаче от тийнейджърка с немарлив външен вид звездата се превърна в истинска модна икона, впечатляваща със стила си на червения килим. Именно това е и причината, поради която тя за втора поредна година оглавява класацията на престижното “Glamour” на най-добре облечените жени в света, пише в. “Daily Mail”.

 

 

23-годишната красавица замени момчешкия си стил на обличане с елегантни рокли, които подчертават хубавата ѝ фигура и ѝ придават изключително женствено и сексапилно излъчване. Кецовете и маратонките, с които актрисата обичаше да се появява на червения килим, вече са в миналото. Сега тя залага на обувките на токчета, издължаващи краката ѝ и допълващи перфектно стилните ѝ тоалети. Това определено не остава незабелязано. Модните експерти са категорични, че Кристен Стюарт вече е звездата, която най-добре подбира облеклото си както на официални събития, така и в ежедневието си.

 

На второ място в класацията на най-добре облечените жени в света е поставена 23-годишната актриса от „Хари Потър” Ема Уотсън, която винаги се е стремяла да бъде елегантна на червения килим. Веднага след нея пък се нарежда модната дизайнерка Виктория Бекъм, за която модата е начин на живот. Ултрависоките токчета и прилепналите тоалети са нейна запазена марка, подчертаваща сексапила ѝ.

 

Вижте как изглежда пълният Топ 10 на най-добре облечените жени в света според редакторите на сп. “Glamour”:

 

1. Кристен Стюарт

2. Ема Уотсън

3. Виктория Бекъм

4. Кейт Мидълтън

5. Флорънс Уелч

6. Мишел Уилямс

7. Блейк Лайвли

8. Черил Коул

9. Оливия Палермо

10. Риана

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DarthLord
преди 10 години

СМЯЯЯЯЯЯЯЯЯХХХ!!!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия