Хамбургер на 14 години изглежда като купен вчера (+видео)

2013-04-25 21:12:00
Хамбургер на 14 години изглежда като купен вчера (+видео)
Снимка: YouTube

Ако все още се колебаете дали да се откажете от бързите закуски, това, което ще ви разкажем, вероятно ще ви помогне с решението. Хамбургер, закупен от веригата ресторанти McDonald’s преди 14 години, изглежда така, сякаш е направен само преди няколко дни, пише OddityCentral.

 

През далечната 1999 г. американецът Дейвид Уипъл от щата Юта си купил хамбургер, който прибрал в джоба на палтото си, за да го изяде по-късно, но впоследствие напълно забравил за него. Чак след 2 години съпругата на Дейвид разтребвала гардероба му, когато открила престоялия сандвич в джоба на старата му връхна дреха.

 

 

С изумление американецът и неговата жена установили, че хамбургерът изглежда така, сякаш е приготвен вчера. Единствените развалени неща в него били зеленчуците. Хлебчето и кюфтето обаче не били помръднали.

 

Впечатлени от вида на бързата закуска, Дейвид и съпругата му решили да си направят експеримент, да видят колко още ще издържи тя, без да промени вида си. Вече 12 години по-късно хамбургерът, закупен от McDonlad’s, си изглежда все същия – годен за хапване.

 

Наскоро сандвичът е бил изследван дори от здравни специалисти, които потвърждават, че по него няма никакви следи от мухъл, плесен или гъбички. Мирисът му също не е неприятен, а видът му е повече от впечатляващ.

 

Преди няколко години Дейвид възнамерявал да продаде поостарелия хранителен продукт на търг в eBay, но впоследствие със съпругата му решили, че е по-добре да го запазят, за да го показват на децата и внуците си с надеждата, че ще успеят да ги убедят колко вредни са бързите закуски. Преди обявата да бъде свалена, цената на хамбургера достигнала 2000 долара.

 

Вижте как изглежда позастарелият сандвич: 

 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Gogo-G
преди 10 години

Щом бактерийте не ядат сандвича,защо ние трябва?

SprayPaint
преди 10 години

В една лафка до даскалото ми има една витрина с "мостри" на сандвичи и джобове и стоят там от 5-6 години без да си променят формата

valdesbg
преди 10 години

Аз съм работил в макдоналдс... имам купища доказателства и случки, които доказват че почти нищо в процеса на приготвяне на сандвичи не е истинско.

vladyman
преди 10 години

Глупости на търкалета. Всеки който е работил в макдоналдс или подобен фаст-фууд знае как само за половин ден сандвичите заприличат на безформена купчина ла*на. Ако ще и в хладилник да го сложиш няма как да оцелее 14 години. Айде моля ви се...

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия