Мила Кунис и Райън Гослинг – най-желаните знаменитости

2013-04-15 20:00:00
Мила Кунис и Райън Гослинг – най-желаните знаменитости
Снимка: Reuters

Всеки един от нас вероятно си има тайни сексуални фантазии с не една или две знаменитости. Не можем да се виним за това. Те са красиви, секси и определено знаят как да завъртят главата на представителите на срещуположния пол.

 

 

Безспорно истински отличници в това отношение са актрисата с украински произход Мила Кунис и актьорът Райън Гослинг, които са обявени за най-желаните звезди за 2013 г. от читателите на списание “Detail”.

 

Да вкарат в леглото си 29-годишната красавица си мечтаят милиони мъже по целия свят. С ролите си в „По приятелски” и „Черният лебед” актрисата си спечели орди от фенове, пленени от красотата и сексапила ѝ. Неслучайно само преди няколко месеца, през октомври 2012 г., Мила Кунис бе обявена за най-сексапилната жена в света.

 

Райън Гослинг пък от своя страна пленява женската половина от човечеството с атлетичната си фигура и чаровната си усмивка, към които малко дами могат да останат равнодушни. Именно това е и причината повече от 50% от участничките в допитването на сп. “Detail” да изберат него за най-желаната знаменитост от мъжки пол.

 

В списъка на най-желаните известни дами след Мила Кунис се нареждат Кейт Ъптън, Дженифър Лорънс, Джесика Алба и Меган Фокс. Отличени сред мъжете пък са Зак Ефрон, Адам Ливайн, Чанинг Тейтъм и Брадли Купър.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия