Луда фенка нападна Хю Джакман с електрическа самобръсначка

2013-04-15 12:46:00
Луда фенка нападна Хю Джакман с електрическа самобръсначка
Снимка: Reuters

Известните личности не са застраховани от луди фенове и хора, които с удоволствие биха ги убили. Полицаи арестуваха жена за преследване, след като се приближила към актьора Хю Джакман с електрическа самобръсначка, съобщи Reuters.

 

 

Инцидентът се случил в неделя сутринта. 47-годишната Катрин Търстън е посетила фитнес в Ню Йорк, където тренирал актьора. Тя изпаднала в умопомрачение, когато видяла своя идол. Катрин започнала да крещи по него, че го обича и да прави опити да го прегърне. След като Хю Джакман я отблъснал, жената хвърлила електрическа самобръсначка по него и избягала в неизвестна посока. Лудата почитателка е арестувана от полицаи на няколко пресечки от мястото на инцидента.

 

Хю Джакман не е пострадал, но споделил пред униформените, че тази жена преследва него и семейството му от известно време. Актьорът се притеснява за здравето и живота на своите близки. Според него жената има психически проблеми и има нужда от специализирана помощ.

 

Преди време и любимецът на тийнейджърите Джъстин Бийбър бе на мушката на осъден убиец. Мъжът имал намерение да кастрира и убие певеца.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия