Украшения от майчина кърма е новият хит сред жените

2013-04-10 11:59:00
Украшения от майчина кърма е новият хит сред жените
Снимка: sxc.hu

За майките няма нищо странно да седнат на обществено място и да накърмят бебето си. Все пак детето е гладно. Малцина са тези, които смятат, че този момент не бива да се споделя с непознати хора, някои от които не искат да стават свидетели, но неволно са такива.

 

В кърмата няма нищо лошо и гнусно, но все пак тя е, за да бъдат изхранвани бебетата, а не за нещо друго. Или поне доскоро беше така. Новата мания в Америка са дамските украшения, в които родилките вграждат собствената си кърма, пише в. „Daily mail“.

 

 

Дамите, които смятат идеята за интересна, трябва да изпратят на бижутерската фирма, която се занимава с изработката на въпросните бижута, две супени лъжици от своето мляко. Кърмата се обработва по специален начин, за да се втвърди, след което се вгражда в пъстроцветна смола в най-различни бижута – обеци, пръстени, огърлици и т.н.

 

Аксесоарите са хит сред младите майки, понеже по този начин те увековечават един специален етап от своя живот. Родилките имат възможността да гравират и името на бебето в смолата. Има най-различни форми, в които може да бъде оформена кърмата – сърца, звезди, месечини, малки ръчички и крачета. Цената на моделите е между 65 и 125 долара.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия