Ема Уотсън става мръсницата, която мрази

2013-04-09 14:32:00
Ема Уотсън става мръсницата, която мрази
Снимка: сп. GQ

Ема Уотсън винаги е изглеждала невинна и някак плаха. Дали заради ролята ѝ на Хърмаяни Грейнджър в „Хари Потър", която още я преследва и не ѝ дава да порасне в очите на публиката, или поради факта, че тя не се натрапва в медийното пространство и не провокира скандали около личността си, но никой не я приема като жена. А това трябва да се промени, защото Ема вече е на 22 и иска да покаже на света, че не е дете.

 

Уотсън позира за новия брой на сп. GQ. И за разлика от много други знаменитости избра да демонстрира колко чаровна и секси е без да сваля дрехите си. Актрисата реши да заложи на по-съблазнително излъчване, заради новата си роля в лентата "The Bling Ring, където героинята ѝ Ники е безскрупулна изкусителка.

 

 

„Героинята ми използва сексуалността си, за да получи каквото поиска и да стигне, където поиска", казва Ема пред медията.

 

„Характерът ѝ е всичко, което отричам като качества у един човек. Тя е материалистка, злобна, аморална. И осъзнавам, че я мразя. В началото се замислих как ще играя някой, който не харесвам. Но после ми стана интересно и усетих предизвикателство в работата си", допълва чаровницата.

 

Лентата разказва за скандалната група тийнейджъри от Калифорния, които се твърди, че през 2008 и 2009 г. са проникнали в домовете на Парис Хилтън, Линдзи Лоън, Меган Фокс и Миранда Кер и са откраднали техни маркови дрехи и аксесоари.

 

Сценарият на лентата вдъхновява и редакторите на GQ да заснемат фотосесия, която да изразява героинята на Ема. Тя е облечена в ярки, бляскави дрехи в младежки стил, които показват плът и са провокация към всеки младеж от мъжки пол.

 

Самата Уотсън не си пада много по събличането и не желае да подчертава своя сексапил. Тя не смята да акцентира върху тази част в кариерата си и затова набързо отрече слуховете, че ще играе Анастейша Сейдж в екранизацията на романа „Петдесет нюанса сиво".

 

Вижте снимките на Ема в галерията на Tialoto.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Justt_mee
преди 11 години

Анастейжа Стийл... (facepalm)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия