Отлагат изпити заради концертите на Джъстин Бийбър

2013-04-04 08:59:00
Отлагат изпити заради концертите на Джъстин Бийбър
Сладникавият тийнейджър има фенове по цял свят. Снимка: Reuters

Колкото и недоброжелатели да има сладникавият Джъстин Бийбър, феновете му продължават да се увеличават. Дори Министерството на образованието и научните изследвания в Норвегия реши да промени датите на междинните изпити, за да могат учениците да посетят концертите му, съобщи Асошиейтед прес.

 

 

Тийнейджърът ще изнесе два концерта в Осло на 16 и 17 април /вторник и сряда/. Точно тогава учениците трябваше да имат междинни изпити, на които задължително да се явят. Учителите се притесниха, че има възможност някои ученици от по-отдалечените училища да ги пропуснат, за да видят любимеца си на живо.

 

Министерството на образованието и научните изследвания съобщи, че е променило датите на изпитите в пет училища в Алесунд, намиращ се на 375 километра от Осло. Така учениците ще могат спокойно да отидат на концерт на Джъстин Бийбър.

 

Преди няколко дни любимецът на тийнейджърите трябваше да се раздели с любимата си маймунка Моли. В момента капуцинът се намира на летището в Мюнхен и е поставен под карантина. Певецът има на разположение 4 седмици, за да отиде и да покаже нужните за животното документи и да си го прибере у дома. Ако това не се случи, маймунката ще бъде предаде на някоя от зоологическите градини в страната.

 

Снимка: Reuters

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
nor4eto99
преди 11 години

Лигава история


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия