Да се събудиш с махмурлук и... в компанията на 3-метров питон

2013-03-28 09:59:00
Да се събудиш с махмурлук и... в компанията на 3-метров питон
Снимка: sxc.hu

Въпреки че „пияните и Господ ги пази“, понякога се случва човек да се забърка в сериозни неприятности, когато се напие до неузнаваемост. Това се случило с 29-годишния Дуейн Матюс, който прекалил с чашките, пише в. „Метро“.

 

 

Подпийналият британец се събудил с тежък махмурлук и в компанията на 3-метров питон, който се готвел да нападне спящия му приятел. Въпреки състоянието си, Матюс успял да се справи с 14-килограмовата змия на име Брус, като метнал върху нея одеало и я обезвредил.

 

Малко след това мъжът си спомнил, че предишната вечер бил купил змията в кръчмата от мъж, който я бил откраднал. Пияният купувач имал намерение да предложи питона на някой зоомагазин и да спечели пари. Но когато занесъл влечугото у дома си, Матюс и приятелят му били прекалено пияни и заспали веднага.

 

На следващия ден британец започнал да обикаля зоомагазините, опитвайки се да продаде влечугото, но ударил на камък. Полицията вече била минала и предупредила търговците за кражбата на питона. Матюс бил арестуван и осъден на 2 месеца затвор условно и глоба в размер на 165 лири за закупуване на крадени вещи.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия