На 28 март молът Paradise Center отваря врати - Low Deep T ще бъде там, а ти?

2013-03-25 15:30:00
На 28 март молът Paradise Center отваря врати - Low Deep T ще бъде там, а ти?
Снимка: Facebook

Остават броени дни до отварянето на поредния мол в София. На 28 март /четвъртък/ в 11 часа ще отвори врати Paradise Center, намиращ се на ъгъла на бул. Черни връх и ул. Хенрик Ибсен. Името на мола идва от идеята за запазване на връзката между човека и природата. Това е постигнато с помощта на живи растения и дървета, посадени във вътрешната и външна част на сградата.

 

В централния атриум на търговския център се намира градина с два водопада, езеро и мост.

 

В близост до мола е изграден лунапарк с доста забавни атракциони. Булевардът пред Paradise Center прилича на истинска търговска улица, с тротоар, модни магазини, аптеки, банки и дървета. В мола има две зони, наречени „Терасата“ и „Каньонът“, които са с доста интересен и провокативен дизайн.

 

В новия търговски център ще има най-разнообразни магазини и редица забавления за цялото семейство, сред които 14 киносалона, зала за катерене, боулинг и дори басейн с олимпийски размери.

 

Световноизвестният британски хаус изпълнител Low Deep T, добил популярност с песента си „Casablanca“, ще бъде специален гост на откриването на мола. Всички негови фенове ще могат да го видят на живо и да получат автограф от него.

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия