Класация на най-сексапилните модели в света (+ снимки)

2013-03-21 09:31:00
Класация на най-сексапилните модели в света (+ снимки)
Снимка: Reuters

Някои жени определено са изключително сексапилни. Особено моделите. Известен сайт направи класация на 25-те най-красиви модели в света, предаде News.ru.

 

На почетното първо място е сексапилната бразилка Адриана Лима. 31-годишната красавица има перфектни мерки – 86 – 61 – 89, висока е 178 сантиметра и тежи 59 килограма. Адриана не може да се оплаче от любовния си живот. През 2003 година тя се разделила с певеца Лени Кравиц, а 5 години по-късно се сгодява за баскетболиста Марко Ярич. На 13 септември 2012 година двата се сдобиват с дъщеря на име Сиена. Интересен е фактът, че в интервю през 2006 година Адриана казва, че все още е девствена и смята, че сексът е за след брака. Мъжете трябва да уважават избора й и католическите й убеждения и който не го прави, просто не трябва да бъде с нея.

 

 

На втора позиция в класацията се нарежда Жизел Бюндхен. 32-годишната бразилка е смятана за най-известния и скъпоплатен модел в света. Като дете смятала да става балерина, но мечтата й се променила, когато на 14-годишна възраст е открита от бразилски моден агент, докато похапвала БигМак в McDonald`s. През 2007 година е избрана от сп. „Time“ за една от 100-те най-влиятелни хора в света и е на 45-а позиция в списъка на Австралия на „100-те най-секси жени в света“.

 

Кейт Ъптън е на трето място по сексапил. 20-годишната красавица стана известна през 2009 година. Тя също като колежката си Адриана Лима има доста добри мерки - 84 - 63 - 92. Кейт е участвала в два филма и няколко сериала. През тази и изминалата година красавицата украсява кориците на годишното специално издание Sports Illustrated Swimsuit.

 

Девет красавици от Бразилия са намерили място в класацията на 25-те най-красиви модели в света. Пет са моделите от САЩ, три от Холандия и два от Русия. Сред най-сексапилните дами са намерили място още красавици от Израел, Великобритания, Намибия, РЮА, Литва и Австралия.

 

Вижте красавиците в галерията ни: 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
scrooper
преди 11 години

1980 е родена :р

konan7
преди 11 години

32?! Няма начин, изглежда като на 40 о.О


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия