Японска компания предлага приятели под наем

2013-03-17 22:00:00
Японска компания предлага приятели под наем
Снимка: sxc.hu

Създаването на приятелства невинаги е толкова лесно, колкото си мислим. Осъзнавайки напълно този факт, японската компания “Client Partners” предлага на своите клиенти уникална по рода си услуга – приятели под наем, пише OddityCentral.

 

 

Основните клиенти на фирмата са самотници, които нямат с кого да излязат да се позабавляват. Срещу заплащането на определена сума те могат да наемат колкото хора поискат, като единственото, което се очаква от наетите, е да се преструват на техни приятели.

 

Макар и да звучи странно, истината е, че в Япония много хора се възползват от подобна услуга. Те се страхуват от това, как биха изглеждали в очите на останалите, ако се появят напълно сами в дискотека или бар например. Ето защо те прибягват до наемането на фалшиви приятели, в чиято компания се отпускат и забавляват, забравяйки за самотата си.

 

Вие бихте ли се възползвали от подобна услуга или по-скоро бихте излезли някъде да пийнете по нещо сами, отколкото да се обграждате с хора, преструващи се на ваши приятели?

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
notlike
преди 11 години

С кеф бих се навил да бачкам такова нещо. Да ти плащат, за да ходиш по купони, хахах. Сори, *** коментар, ама не можах да се сдържа.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия