Създадоха парфюм с аромат на... зомби

2013-03-16 13:00:00
Създадоха парфюм с аромат на... зомби
Снимка: Reuters

Ако винаги сте си мечтали да миришете на ходещ труп, имате късмет - козметичната компания Demeter превърна тази нетипична мечта в реалност, след като създаде нова линия парфюми с аромат на зомби, пише OddityCentral.

 

 

Замисляли ли сте се, какво би се случило с вас, ако един ден на Земята настъпи зомби апокалипсис? Къде ще се скриете, как ще се спасите? И не е ли по-добре просто да се слеете с живите мъртви и да се правите на един от тях?

 

С новите парфюми на Demeter това вече е възможно. От компанията са разработили два аромата – единият за жени, а другият за мъже, отличаващи се с дъх на изсушени листа, гъби, мухъл, мъх и пръст.

 

Една малка разфасовка, 30 мл, от зомби парфюма се продава за 20 долара, а по-голямата, от 120 мл, е на цена от 39,5 долара. Нестандартните аромати ще бъдат в продажба до 30 април.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Choco_Latte
преди 11 години

Явно тва е моя парфюм... От Интернет вече съм заприличала на зомби.

koshtramba
преди 11 години

"Замисляли ли сте се, какво би се случило с вас, ако един ден на Земята настъпи зомби апокалипсис? Къде ще се скриете, как ще се спасите?" - надявам се това не е част от рекламната кампания на парфюма, а да е невежа измислица на автора.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия