"Грозните жени правят по-добър секс", твърди басистът на "Kiss"

2013-03-15 14:38:00
Снимка: Reuters

Повечето мъже искат да бъдат с красиви жени, но има представители на силния пол, които нямат такива претенции. Басистът на рок групата “Kiss” сподели, че няма изисквания относно външния вид на своите сексуални партньорки. За Джийн Симънс не е важно дали момичето е красиво или не толкова привлекателно. За него е по-важно да вземе това, което тя му дава в дадения момент.

 

 

Басистът споделя, че често грозните дами са много по-добри в леглото от красавиците. Може би те се стараят повече, защото са благодарни, че са се озовали в леглото на световноизвестна знаменитост.

 

Симънс казва, че е егоист в леглото. Той не се вълнува дали се е представил добре и дали жената е доволна, за него е по-важно собственото му удоволствие.

 

Музикантът твърди, че е спал с около 4 600 жени, като сред тях са Даяна Рос и Шер. Джийн смята, че е доста добър в свалките. Той съветва останалите мъже да поканят дамата на ресторант и да й дадат възможността тя да направи първата крачка. Това ще й позволи да бъде по-спокойна и нещата ще се развият благоприятно.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия