Аксел Роуз изби зъбите на свой почитател

2013-03-15 10:45:00
Аксел Роуз изби зъбите на свой почитател
Снимка: Reuters

Повечето фенове се радват на каквото и да е съприкосновение с любимците си. Но малко са тези, които биха останали щастливи и благодарни на човека, който е хвърлил микрофона си по тях и им е избил няколко зъба. Именно поради тази причина фен на „Guns`n`Roses“ решил да заведе дело срещу Аксел Роуз, съобщи ContactMusic. Вокалистът хвърлил микрофона си срещу публиката по време на концерт и избил предните зъби на един от почитателите си.

 

Фенът завел дело за обезщетение, което да покрие разходите му за зъболечение. Мъжът не видял летящия към него микрофон заради ярките светлини и експлозиви. В един момент усетил силен удар в устата. Първоначално решил, че някой около него то е ударил неволно. След няколко секунди усетил парченца от зъби в устата и видял микрофона в краката си.

 

Дарън Райт знае, че Аксел Роуз не го е ударил нарочно, но все пак иска някой да плати за лечението му. Той е разочарован от факта, че след края на концерта един от промоутърите му предложил микрофон с автограф от Аксел Роуз, а не финансова помощ. Но това няма как да покрие предстоящите му разходи и той отказал.

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Loken
преди 11 години

Да го беше хвърлил нагоре, че само да го удари силно по главата :D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия