Джъстин Бийбър припадна по време на концерт

2013-03-08 11:10:00
Джъстин Бийбър припадна по време на концерт
Снимка: Reuters

Стресът явно идва в повечко на сладникавия тийнейджър Джъстин Бийбър. В момента певецът се възстановява, след като припадна зад сцената на концерт в Лондон, съобщиха световните информационни агенции.

 

Любимецът на тийнейджърите е получил кислород зад кулисите и е направил 20-минутна пауза в концерта си, за да успее да се съвземе след случилото се. Като истински професионалист, Бийбър успя да завърши публичната си изява, въпреки препоръките на лекарите.

 

 

По време на 20-минутната пауза, някои от почитателите му си тръгнаха. След като стана ясно какво се е случило с певеца, една част от фенките му се разплакаха, а други започнаха да го насърчават да се върне на сцената.

 

На видео от концерта му в Лондон се вижда, че на Бийбър не му достига въздух, докато изпълнява хита си „Beauty and the Beat“. Това не е първият подобен случай - през 2012 година певецът се блъсна в стъклена стена и припадна.

 

Преди една седмица Джъстин Бийбър навърши 19 години. Той обаче не остана доволен от рождения си ден, защото предизвика грандиозен скандал, като покани в нощен клуб 14-годишния Джейдън Смит /сина на Уил Смит/. Разбира се, охраната не е пуснала звездния син. Бийбър и компания напуснали заведението под претекст, че охраната се държала агресивно със събралите се отвън фенове. На следващия ден певецът отрекъл, че е имал намерение да вкара в клуба малолетния си приятел.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия