Адел ще бъде увековечена с восъчна фигура

2013-03-02 17:30:00
Адел ще бъде увековечена с восъчна фигура
Снимка: Reuters

Адел може да се похвали с девет награди „Грами”, един „Оскар” и един „Златен глобус”, но това далеч не са единствените признания за успешната ѝ кариера. Тази седмица стана ясно, че талантливата изпълнителка ще бъде увековечена със своя собствена восъчна фигура в музея на Мада Тюсо в Лондон, съобщава ABC News.

 

 

Адел ще нареди името си до тези на Бионсе, Мадона, Риана и Ейми Уайнхаус, които вече имат свои восъчни двойници в известния по цял свят музей.

 

Фигурата на изпълнителката на песента “Rolling in The Deep” ще бъде открита през юли. Предвижда се тя да бъде облечена с розово-червената рокля на цветя, с която се появи на церемонията по връчването на наградите „Грами” миналата година.

 

„Адел е перфектното попълнение за музикалния състав в музея. Тя е една от най-горещите световни знаменитости в момента. Откакто „007 координати: Скайфол” излезе по кината, постоянно се увеличават запитванията за фигура на Адел в музея ни”, коментира управителката на музея на Мадам Тюсо в британската столица Лондон.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 11 години

Тя не е само певица, тя е и Слоница.

Sissy127
преди 11 години

Е, не просто не е истина... трябвала да отслабне? Сериозно!? Не мога да разбера ква е тая мания да обиждате хората. Тя е ПЕВИЦА, а не модел!!!

papugai
преди 11 години

Едва ли има толкова восък на планетата. Първо да отслабне, а не да взема материал за 5 фигури.

Choco_Latte
преди 11 години

Защо не.... Според мен го заслужава.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия