Шампоаните в хотелите – най-често задиганите предмети

2013-02-27 16:28:00
Шампоаните в хотелите – най-често задиганите предмети
Снимка: sxc.hu

Шампоаните в хотелските стаи са най-често задиганите предмети от хората, сочат резултатите от скорошно британско проучване, цитирани от в. “Daily Mail”.

 

Оказва се, че за цели 93% от британците да откраднат шишенцето с шампоан от хотела е нещо съвсем нормално и естествено. Те биха го направили, без да изпитват никакво чувство за вина.

 

 

Това обаче далеч не е всичко. Приблизително 88% от анкетираните споделят, че не виждат нищо нередно в това да крадат от WiFi-то на съседите си, когато мрежата не е защитена с парола.

 

Всеки втори пък редовно задига подправки от ресторантите, в които обядва или вечеря. Една трета са тези, които си взимат „за спомен” халба за бира от някой бар, който са посетили.

 

Що се отнася до работното място, там също не липсват подобен род кражби. Всеки четвърти си взима за вкъщи част от офисните консумативи, които ползва на работа и са закупени от работодателя му. Приблизително толкова са и тези, които си крадат тайничко чай и кафе от своите колеги.

 

По-притеснително обаче е, че 17% от хората си позволяват да задигат сладки лакомства от сергиите по пазара, а 11% крадат плодове от супермаркетите, без да изпитват никакви угризения от това.

 

Всеки десети си е присвоявал моливите за писане, които се раздават в някои мебелни магазини, а около 3% от анкетираните са си късали цветя от градските паркове.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
JDeel
преди 11 години

Мисля да започна и аз да го правя :)

Pavkata.RUS
преди 11 години

ако не вземеш шампоана все едно не си бил в хотела :Д

3oPuTy
преди 11 години

Крадете си хавлии?! :D Мен пък ме е гнус от тях,защото не знам кой се е трил с тях (не,че с чаршафите не е същото ама поне в тях лягам с няк'ви дрехи,а не съм гола) и абсолютно винаги използвам мои ...

jasmins
преди 11 години

Нее, няма смисъл..аз пък съм си взимала хавлия (wasntme) :D

jasmins
преди 11 години

Нее, няма смисъл..аз пък съм си взимала хавлия (wasntme) :D

Hayashi
преди 11 години

Ъм... шампоаните се слагат, за да се ползват от клиента. Той дали ще го ползва или ще си го прибере си е негова работа. Иначе и аз съм прибирала моливчета от мебелните магазини, но винаги съм си мислела, че са рекламна мостра подарък за клиентите. о.о

3oPuTy
преди 11 години

А аз си мислех,че шампоанчетата и сапунчетата в хотелските стаи са оставени за да се ползват от гостите о.О И как въобще това може да се нарече кражба и за к'во му е на някой да го "краде" след като са в дози,подходящи за деца ... Аз ако опитам да се изкъпя с тия подобия на шампоани ще успея съвсем леко да си намокря скалпа ...А кражбата на НЕЗАЩИТЕН Wi-Fi ме доби :lol: По същата логика би следвали в заведенията да си плащаме и интернета,а?! Смях в залата!!!

Violenza
преди 11 години

И как по-точно това ще да е кражба, при положение, че са включени в цената на стаята?

SoMuchWin
преди 11 години

Bitch please! Мислите ли, че ще ги оставят наполовина пълни за следващия посетител? Мятат ги директно в кофата, стига сте ревали, че сапунчетата и шампоаните били задигани. Даже и тоалетната хартия не я оставят използвана. Говори лошо за хотела. Като не разбирате какво да се занимавам да обяснявам...

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия