Всеки седми е пращал палави съобщения на грешен човек

2013-02-24 13:00:00
Всеки седми е пращал палави съобщения на грешен човек
Снимка: sxc.hu

През живота на всеки един от нас със сигурност му се е случвало поне веднъж да попадне в ситуация, в която му се иска да потъне в земята от срам. Един от най-изчервяващите моменти пък е, когато изпратим палаво съобщение на грешен човек, пише в. “Daily Mail”.

 

Резултатите от скорошно британско проучване сочат, че всеки седми знае от опит колко неприятно е да изпаднеш в подобна ситуация. По-притеснителното обаче е, че всяко четвърто съобщение с грешен адресат съдържа не само предизвикателен текст, но и голо изображение.

 

 

Най-често – в 37% от случаите, палавото съдържание се праща по погрешка на близък приятел. Следват бившият партньор и колегите, съответно с 25% и 17% от сгрешените съобщения. Най-неприятно е, когато се прати нещо неприлично на член на семейството – това се случва в 9% от случаите.

 

Резултатите от проучването сочат още, че едва 44% от хората се извиняват на своите познати за палавото съобщение, което са им пратили по погрешка. Около 39% пък са тези, които се правят, че нищо не се е случило.

 

А вие изпращали ли сте палаво съобщение на грешен човек?

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
karllyn
преди 11 години

Случвало ми се е ... В крайна сметка стават и грешки

kaRamella
преди 11 години

Ееее аз веднъж се обърках..и всех , че го пратих на баща ми...ама не беше баш палав... :Д

papugai
преди 11 години

Около 39% пък са тези, които се правят, че нищо не се е случило.----------------------------------------Аз не съм от тях, винаги се хваля.

Al3ksandra
преди 11 години

Не определено. Винаги внимавам когато пращам съобщения :)

jasmins
преди 11 години

Не..относно това да изпратиш "палави" съобщения на уж грешния човек е по-скоро превземка.Къде да го свалиш, къде да се направиш на интересен. :)

qgodkaaa123
преди 11 години

ДА :D

Slobbery
преди 11 години

Не.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия