Джъстин Бийбър вече не е любимецът на тийнейджърките

2013-02-15 22:30:00
Джъстин Бийбър вече не е любимецът на тийнейджърките
Снимка: Reuters

Канадският певец Джъстин Бийбър вече не е любимецът на тийнейджърките. 19-годишният Найл Хоран от британско-ирландската момчешка банда One Direction измести изпълнителят на “Baby” от сърцата на девойките. Доказателство за това е фактът, че само преди ден той бе избран за звездата, за която най-много момичета биха се омъжили навръх Св. Валентин, съобщава Huffington Post.

 

 

Русокосият младеж е най-новата тръпка на тийнейджърките. Освен с външен вид, той впечатлява и с гласовите си данни. Вероятно това е и причината Хоран да детронира Бийбър от дългогодишната му позиция на най-харесван изпълнител от подрастващите момичета.

 

На второ място в класацията на знаменитостите, за които тийнейджърките биха се омъжили на Св. Валентин, е друга поп звезда - Нейтън Сайкс от The Wanted. Джъстин Бийбър, разбира се, все още си има орди от фенки, така че той е поставен на трета позиция.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
peti.klas.1
преди 11 години

Maadlenita saglasna sum s teb ne mrazq 1D obicham gi

mari_marielka
преди 11 години

мога да ви кажа,че ДЖБ е много по-готин от уан дайрекшън.

minzz
преди 11 години

Хахахаха край! Ами сега? Толкова ги съжалявам тези момчета... каква напаст ще ги преследва още дълго време докато не остареят и погрознеят.

Madlenita
преди 11 години

peti.klas.1 напълно съгласна съм с теб!Но не мога да разбера едно-защо трябда ние билийбърите да правим война срещу дирекшъните.Та Бийбър е приятел с тях.Всеки с мнението си.Аз винаги ще си бъда голям билийбър и не ме интерсува хорското мнение!

peti.klas.1
преди 11 години

Може би Джъстин не е любимецът на всички момичета, защото го мислят за гей, а той не е това е гаден слух, момичетата който не го харесват а харесват 1D да се замислят те не носят ли обеци ,всеки е длъжен да изрази себе си, ето като 1D те също имат обеци ,но вие не ги плюете нали, Джъстин Бийбър не е гей но 1D може и да са, прецтавете си ако вас започнат да ви обиждат, че сте гейове или лизбиики, добре ли ще се чувствате, разберете който мрази ДЖ.Б. значи ревнува защото неможе да снигне неговата слава!!!

~sweeettt~
преди 11 години

[puke] Мразя Го Тоз , Че Носи И Някви обеци , с които е още по - женствен [puke]

Ospi
преди 11 години

Как може бе?

1Dfan
преди 11 години

Aww Nialler <333 Nathan <333

kitty02
преди 11 години

Да, да, да, да, да, даа !! <3

gugenceto2
преди 11 години

Момичета на по около 12-14 години...

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия