5 девойки се борят за сърцето на Пацо в ново риалити предаване

2013-02-13 11:29:00
5 девойки се борят за сърцето на Пацо в ново риалити предаване
Снимка: Нова тв

На 17 февруари /понеделник/ започва риалити предаването „Укротяване на опърничавия“. В него главно действащо лице ще бъде добре познатият ни плейбой от Гълъбово Панайот. Целта на предаването е Пацо най-накрая да срещне истинската си любов.

 

Малко, след като брадърът напусна Къщата, бе обявен кастинг за сърцето на ексцентричния участник. Стотици девойки изпратиха своите любовни писма с надеждата, че ще успеят да се харесат на Пацо.

 

Панайот взел присърце нещата и отговорил лично на всяко едно момиче. Впоследствие се срещнал и с някои от по-смелите девойки.

 

Журито, начело с Пацо, избра 5 финалистки – това са най-чаровните, най-мотивираните и най-всеотдайните момичета, които ще дадат всичко от себе си, за да впечатлят брадъра.

 

В първия епизод на риалити предаването 5-те девойки ще пристигнат в дома на семейство Кючукови в Гълъбово. Там те ще бъдат посрещнати от родителите на Панайот.

 

Дали Пацо ще успее да намери любовта на живота си?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
raq payne
преди 11 години

Тоя Пацо не знам дали изобщо има нещо хубаво за пред дамите.Толкова е ***, че не знам дали някоя нормална наистина би го харесала поне малко

Madlenita
преди 11 години

Божей няма отърване от тоя Пацо.Не разбра ли ,че хората не го издържат вечИ.Коя ще е тая нИнормалницЪ дет Ши го земИ тоя ***.

~sweeettt~
преди 11 години

Тоз кой ли го иска....на мен ми е мн неприятен,заядлив,грозен..


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия