Обясни се в любов на Джон Бон Джоуви и спечели готини награди

2013-02-06 12:15:00
Обясни се в любов на Джон Бон Джоуви и спечели готини награди
Снимка: Reuters

След малко повече от 1 седмица навсякъде ще има влюбени двойки, сърца, усмивки, прегърнати хора и много, много любов. Атмосферата определено ще е по-сладникава и наситена с чувства. Причината? Св. Валентин, разбира се.

 

Въпреки че някои хора не го считат за истински празник на любовта, 14 февруари си остава специален ден за всички, които са прободени от стрелите на Купидон. Ако искате тази година да имате един по-различен подарък за Св. Валентин, вземете участие в играта на Tialoto.bg.

 

Имате уникалната възможност да спечелите мъжка тениска със символите на Бон Джоуви и красиво колие. Това би бил прекрасен подарък за вашия любим мъж, особено ако е почитател на легендарната рок група. Единственото, което трябва да направите, е да се обясните в любов на Джон Бон Джоуви. Не се притеснявайте, а бъдете искрени - кажете защо си падате толкова много по младоликия изпълнител и защо бихте свалили тениската си и бихте я метнали на сцената.

 

Споделете обяснението си в любов тук. Победителите ще бъдат двама и ще бъдат избрани на томболен принцип на 12 февруари /вторник/, като наградите са тениска и колие.

 

Важно! За да бъде отчетен коментарът ви, той трябва да бъде написан, след като кликнете на бутона "Вход с Facebook профил" (т.е. след като влезете през Facebookпрофила си). Анонимните коментари няма да бъдат зачетени.

 

Финалният ден на играта е на 12 февруари, когато в следобедните часове ще станат ясни и победителите. Следете дали сте сред тях в сайта ни в съответния ден и в страницата на Tialoto.bg във Facebook.

 

Bon Jovi - I'll Be There For You:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
asdfdsa
преди 11 години

За една тениска или колие ли??? Човек трябва да е луд... толкова ли един билет за концерта им не можаха да включат :Х


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия