Жена се храни с козината на котката си (+видео)

2013-02-02 17:30:00
Жена се храни с козината на котката си (+видео)
Снимка: YouTube

Разказвали сме ви най-различни истории за хора с пристрастяване към храненето с неща като гъби за миене на чинии, сапун, тухли и дори тиксо. Поредното подобно шокиращо влечение към предмети без никаква хранителна стойност е това на 43-годишната американка Лиса, която се храни с козината на своята котка, пише в. “Daily Mail”.

 

Най-новият епизод на предаването “Strange Addiction” по TLC е посветен именно на нея. В него Лиса признава, че на ден поглъща средно около три топки с козина от домашния ѝ любимец. Това означава, че от началото на пристрастяването ѝ, което започнало преди 15 години, до момента тя е изяла над 3200 космени топки.

 

 

Американката споделя още, че събира своето лакомство от килима, дивана и дори директно от своята котка. Тя внимателно оформя космените топки и започва да ги дъвче за удоволствие. Макар и за повечето хора това да звучи отвратително на вкус, Лиса го сравнява с яденето на захарен памук.

 

43-годишната жена не може да издържи повече от два часа, без да сложи топка с козина в устата си. Освен това тя често ближе своята котка, което също ѝ доставя несравнимо удоволствие.

 

Както и сами се досещате, в случая става въпрос за рядко психическо разстройство, което кара хората, страдащи от него, да имат влечение към предмети, които имат никаква хранителна стойност. Вижте видео с Лиса:

 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Pesho0«
преди 11 години

Ми кво, и аз съм така ;дддJust a j/k (=

tellmebaby
преди 11 години

уаууу ;д

SprayPaint
преди 11 години

I DON'T WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия