Питбул бе осъден на смърт, защото е гей *

2013-02-01 10:15:00
Питбул бе осъден на смърт, защото е гей *
Снимка: Reuters

С течение на времето хората стават все по-либерални към мъжете и жените с различни сексуални наклонности. Но дали тази либералност се проявява и когато става въпрос за животни?

 

 

Знаете ли, че в природата гейовете са над 450 вида животни, като сред тях са африканският глиган, калинките и бизоните? Статистиката сочи, че 33% от двойките на албатроса от Аляска е съставена от женски екземпляри, а 20% от императорските пингвини, които живеят в зоопарковете, развиват хомосексуални наклонности с времето.

 

Хомосексуалността може да се прояви във всяко едно животно.

 

Мъжки питбул, живеещ в американския щат Тенеси, бе осъден на смърт, защото е гей, пише в. „Дейли мейл“. Стопанинът му го изоставил, защото го видял да яхва друго мъжко куче. Явно мъжът е доста невеж по отношение на животните, защото това, което е направило четириногото, не показва неговите сексуални наклонности, а е признак за доминация.

 

В момента в социалната мрежа Facebook има лична страница на кучето, където му се търсят нови стопани. Ако в най-скоро време питбулът не си намери дом, той ще бъде приспан, защото в приюта, където е настанен в момента, няма достатъчно празни места.

 

„Не позволявайте това прекрасно животно да умре заради невежеството на стопанина си“, призовават от гей организациите.

 

* Слава Богу, тази история има щастлив край, благодарение на ветеринарката Стефани Фринс, която реши да осинови клетото четириного. Въпреки че жената има още 4 кучета, тя с удоволствие даде покрив на набеденето за гей куче часове преди да бъде приспано завинаги. Стефани съобщи, че четириногото се държи изключително добре и се разбира с другите й кучета. Тя е забелязала белези по тялото му и смята, че е участвало в кучешки боеве. Явно по душа си е добряк, защото не посегнал нито на нея, нито на себеподобните си.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
diditen
преди 10 години

Колко глупави хора има ... нямам думи

F.O.2013
преди 11 години

О-боже само глупости, но ме радват ха-ха-ха :d


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия