Университет провежда курс по... женски оргазми

2013-01-30 23:59:00
Университет провежда курс по... женски оргазми
Снимка: sxc.hu

Всеизвестно е, че жените, за разлика от мъжете, по-трудно достигат до оргазъм по време на сексуален акт. Именно това вероятно е и причината, поради която ръководството на университет в американския щат Минесота е взело решението да включи в обучителните си програми възможността за посещение на курс по оргазми.

 

 

От април тази година във висшето учебно заведение ще се провеждат лекции, които ще обучават младите жени как да се насладят максимално на заниманията си между чаршафите със своите настоящи половинки или пък с бъдещите си брачни партньори, пише lifenews.com.

 

Както и сами се досещате, курсът веднага се превърна в повод за ожесточени спорове в интернет пространството. Докато някои хора го подкрепят, други са крайно несъгласни във висше учебно заведение да се преподава подобно нещо.

 

Противниците на идеята негодуват и срещу факта, че същият университет няма намерението да предложи на студентите си и лекции по въздържание, които да обяснят на младите жени какви са предимствата на това да не избързват със секса.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия