Колко време пропиляваме в чакане „да се свържем с оператор”?

2013-01-27 18:08:00
Колко време пропиляваме в чакане „да се свържем с оператор”?
Снимка: sxc.hu

„Моля, изчакайте. Вашето обаждане е важно за нас. Всеки момент наш оператор ще се свърже с вас...” – звучи ли ви познато? Вероятно да. На всеки един от нас му се е случвало да чака на телефона, докато успее да се свърже със служител на интернет доставчика си, мобилния си оператор или някоя друга организация.

 

 

Замисляли ли сте се обаче колко време губим от живота си в подобно чакане? Може би ден, два, три? Или пък много повече? Резултатите от скорошно американско проучване ще ви шокират – пропиляваме цели 43 дни от нашия живот в чакане „да се свържем с оператор”, пише “Huffington Post”.

 

Оказва се, че в 86% от случаите, при които даден потребител се опитва да се свърже с някоя компания, той бива оставен на изчакване, докато успее да осъществи контакт със служител от центъра за обслужване на клиенти.

 

Повече от половината от хората – около 58%, признават, че поне веднъж им се е случвало да не дочакат оператора да им се обади. Приблизително толкова са и тези, които смятат, че опитите да се свържеш с някоя бизнес организации по телефона са напълно безполезни.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
MoonFlyer
преди 11 години

А знаете ли колко време от живота ви минава в сране? Според учени от американския институт "Уи ар рийтардс" един средностатистически човек прекарва 8 месеца, 5 дни и 12 часа в сране. Почти половината население - около 45% признава че взима разхлабителни за да съкрати времето за сране, и респективно да удължи живота си. Приблизително толкова са и тези които мислят че срането е напълно безполезно.

koshtramba
преди 11 години

Хаххаа, много *** статия, кво ми пука, всъщност?!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия