Мъжете стават по-суетни от жените

2013-01-26 18:00:00
Мъжете стават по-суетни от жените
Снимка: sxc.hu

Може би съвсем скоро ще дойде времето, в което мъжете ще спрат да се оплакват, че половинките им се оправят твърде дълго за излизане, тъй като самите те също ще започнат да го правят.

 

 

Истината е, че в днешно време все повече и повече представители на силния пол стават дори по-суетни от нежните създания, пише в. “Daily Mail”, позовавайки се на резултатите от скорошно проучване, проведено сред 1250 британци на възраст между 18 и 50 години.

 

Оказва се, че един мъж отделя средно по 75 минути дневно за външния си вид. Това включва бръснене, оправяне на прическата и подбиране на дрехите, които ще облече. За сравнение – на една жена са ѝ необходими около 70 минути всеки ден, за да поддържа външността си.

 

Резултатите от проучването сочат още, че 85% от представителите на силния пол отделят минимум половин час за оформяне на прическата си. Около 42% са тези, които признават, че имат собствен сешоар, а 36% разполагат дори с преса за коса.

 

Цели 98% от мъжете планират два дни предварително какво ще облекат за работа или за излизането си с приятели. Също така става ясно, че в гардероба си един средностатистически представител на силния пол има около 4 чифта обувки, 5 чифта дънки и 17 тениски за ежедневно ползване.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Winterqueen
преди 11 години

Може да ви се стори странно, но не забелязвате ли, как лека по лека половете започват да се разменят...УЖАС...Ок, аз нямам ништо * нямам шт* против гаджето ми да се грижи за външния си вид... Но ако почне да исползва толкова козметика като мен,ште го помисля за гей...Момчета, молим ви :Не ставайте момичета !!!Но това не означава, да се занамарите като бездомници...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия