Колко струват децата на сър Елтън Джон и партньора му Дейвид Фърниш?

2013-01-21 10:49:00
Колко струват децата на сър Елтън Джон и партньора му Дейвид Фърниш?
Снимка: Reuters

През последните няколко години гей-двоките доста се увеличиха и голяма част от тях искат да се радват на потомство. При жените една от тях забременява /по-често това става ин-витро/, износва детето и го ражда, а при мъжете се намира сурогатна майка, която забременява от единия хомосексуален мъж и износва детето му.

 

 

Сър Елтън Джон е един от най-известните гейове в света. Преди 3 години той и партньорът му Дейвид Фърниш станаха горди родители на сина си Закари. Тяхното дете, обаче, не се появи безплатно на бял свят. Звездната двойка плати около 25 000 евро за детето си.

 

На 11 януари /петък/ се роди и второто дете на Елгън Джон и Фърниш. То също е от мъжки пол и ще носи името Илайджа Джоузеф Даниел Фърниш-Джон. И това бебе не е безплатно – влюбените платили на сурогатната майка около 24 000 евро за него.

 

Но тези суми са нищожни за сър Елтън Джон. Неговото състояние се изчислява на 222 000 000 лири, като той получава по 70 000 лири дивиденти ежедневно. Таксите за сурогатно майчинство са доста високи, но изискванията също. За да може една жена да износи чуждо дете, тя трябва да е добре психически, да е здрава, да не пуши, да не е социално слаба и да има собствени деца, за да не откаже да даде детето на родителите бебето, което износва. За първо дете се плащат минимум 17 340 лири, за второ 20 437 лири, за трето 21 675 лири, а ако се появят много силни родилни болки или има нужда от цезарово сечение, сумата нараства допълнително.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия