Студентки търсят богати господа за финансиране на образованието си

2013-01-20 10:00:00
Студентки търсят богати господа за финансиране на образованието си
Снимка: sxc.hu

Все повече и повече млади американски студентки търсят финансиране на образованието си от по-възрастни и платежоспособни господа, с които се запознават в интернет пространството, съобщава в. “Daily Mail”, позовавайки се на статистика на сайта SeekingArrangement.com.

 

 

Тъй като висшето образование на повечето места в САЩ е скъпо, много млади и амбициозни жени търсят алтернативни начини да се финансират. Макар и често да се превръщат в мишена за нападки, не са малко тези, които се „предлагат” на възрастни господа срещу заплащане на образованието им.

 

Невинаги „размяната” включва секс. Някои студентки споделят, че не поддържат сексуални взаимоотношения с мъжете, които ги спонсорират. Те просто разговарят с тях, излизат на срещи и прекарват страхотно време заедно. Младите жени са категорични, че това, което правят, не е проституция.

 

Повечето студентки, възползващи се от подобна възможност, описват себе си като „красиви, интелигентни, амбициозни и целеустремени”. Богатите мъже пък се определят като „почтителни и щедри”. В крайна сметка, какви ще са взаимоотношенията между тях, зависи изцяло от договорките им.

 

Статистиката сочи, че най-много студентки, възползвали се от финансиране от по-възрастни господа, могат да се срещнат в щатския университет в Джорджия, в Нюйоркското висше учебно заведение и в университета “Temple”.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DENKAZ
преди 11 години

описват себе си като красиви, интелигентни, амбициозни и целеустремени. хах по надменни не можете ли да се изкарате

papugai
преди 11 години

Тия от снимката трудно ще намерят дори някой безплатно да легне с тях.

SpiritInBlack
преди 11 години

Ку*вите са навсякъде , брат

koshtramba
преди 11 години

Аз определено не очаквах заглавието да продължи по този начин. :D

alleyy
преди 11 години

Златотърсачки, хора без цели тцтцтц.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия