Модна агенция „Грозна” жъне успехи във Великобритания (+видео)

2013-01-18 21:00:00
Модна агенция „Грозна” жъне успехи във Великобритания (+видео)
Снимка: YouTube

Когато чуят думата „модел”, вероятно повече от вас си представят красиви и добре сложени мъже и жени, надничащи наперено от кориците на лъскавите списания. Не такива обаче са моделите, работещи за лондонската модна агенция „Грозна”, която в последно време жъне небивал успех във Великобритания, пише OddityCentral.

 

 

Както става ясно и от името ѝ, агенцията не търси красиви лица, а по-скоро нещо нестандартно и различно, което не се вписва в традиционните представи за красота. Всеки, желаещ да бъде модел в „Грозна”, трябва да отговаря само на две условия – да носи дрехи с размер между 6 и 30 (т.е. теглото няма значение) и да е на възраст между 18 и 100 години.

 

Въпреки че моделите в нестандартната модна агенция са с неособено естетични черти, те стават все по-търсени. Много от тях вече могат да се похвалят с участия в редица рекламни кампании на известни модни марки, сред които Calvin Klein и Marks&Spencer, както и с роли във филми от ранга на „Джеймс Бонд”. Една от дамите, работещи в „Грозна”, дори е изгрявала на корицата на италианския “Vogue”.

 

Научете повече за агенцията:

 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия