Мъже изпитаха родилни болки (+видео)

2013-01-18 18:50:00
Мъже изпитаха родилни болки (+видео)
Снимка: YouTube

Двама  мъже – холандските телевизионни водещи Денис Сторм и Валерио Зено, изпитаха родилни болки с помощта на електростимулация, за да се уверят колко болезнено е за една жена раждането по естествен път, съобщава “Huffington Post”.

 

 

Двамата смелчаци били подложени на електронни импулси, имитиращи контракции на матката, като при раждане на бебе. Първоначално Денис и Валерио се опитвали дори да се смеят, но със засилването на контракциите те викали и се превивали от болка.

 

След двучасови родилни мъки двамата мъже признали, че това е най-силната болка, която са изпитвали през живота си. Единият от тях дори изразил колебание относно това, дали би искал съпругата му да бъде подложена на същото мъчение.

 

Болезненият експеримент на Денис и Валерио ще бъде излъчен по телевизията в тяхното собствено шоу. За да придобиете поне бегла представа за него, можете да изгледате това видео: 

 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
1Dfan
преди 11 години

И после ми говорете,че да ви фраснат в топките боли повече...Ами дето раждането продължава от два часа нагоре,непрестанна болка!? -_-

BlackWings
преди 11 години

Ако мъжете можеха да раждат...-Сутрешното гадене щеше да е основен здравословен проблем в страната.-Платеният отпуск по майчинство щеше да е пет години.-Децата щяха да оставят в родилния дом, докато се научат да ходят до тоалетна сами.-Естественото раждане щеше да остане в историята.-Всички методи за контрол върху раждаемостта щяха да са сто процента ефикасни-Родилките нямаше да се казват родилки , а "ветерани" и щяха да им се дават медали за храброст


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия