Вижте какво ще се случи през 2013 - годината на Змията!

2013-01-02 11:30:00
Вижте какво ще се случи през 2013 - годината на Змията!
Снимка: sxc.hu

2013 година е годината на Змията- тя ще започне спокойно, но постепенно нещата ще стават по-интензивни. Всяка зодия ще реагира различно на предстоящите събития. За едни най-важното е финансовото състояние, за други професионалното, а за трети любовните трепети.

 

Годината на Змията ще бъде под покровителството на Меркурий. Хората трябва постоянно да актуализират информацията, която използват и да усъвършенстват навиците си. Трудностите в живота ще ни накарат да обединим усилията си и да си помагаме, когато имаме нужда. Трябва да се научим да оценяваме реалността.

 

 

През тази година някои хора ще трябва да променят плановете си, а други да се върнат назад и да повторят пътя, който са изминали, но да направят нужните корекции на грешките, които са допуснали.

 

Хубаво е хората да разберат, че за да напреднат, трябва да се откажат от някои навици или вещи.

 

През 2013 година не правете опити да заобикаляте правилата и законите, защото ще си патите доста. Хората ще претърпят доста промени и ще им е трудно да преценят кое е за добро и кое не. Нещата, които в началото не изглеждат особено благонадеждни, в крайна сметка ще завършат сполучливо. Трябва да се научим да реагираме по-спокойно и дипломатично, за да ни е по-лесен животът и да не се ядосваме излишно.

 

В годината на Змията семейните отношения ще са особено важни. Хората, които имат стабилна връзка, ще бъдат щастливи през тази година и ще преживеят много романтични мигове с любимия си човек. Тези, които бягат от отговорност и се страхуват от задължения, трудно биха създали семейства, ако през 2013 година не започнат сериозна връзка.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
FunkyPie
преди 11 години

ш'ни ядът змии


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия