Как да почистите бързо и лесно след щур купон?

2012-12-27 11:15:00
Как да почистите бързо и лесно след щур купон?
Снимка: Dreamstime

Да отидеш на купон е лесно, но да направиш парти у дома не е никак лека задача. Първо трябва да организираш всичко, а после трябва да почистиш след гостите. Вечерта си си прекарал страхотно с приятелите си, но на сутринта ставаш и заварваш всичко с главата надолу. Не отлагай работата за после, защото тогава ще ти е по-трудно да я свършиш.

 

Започни с боклуците – вземи един голям плик и чувал и слагай в него боклуците. Ако хвърляш разделно, вземи няколко плика и събирай пластмасовите и хартиените неща отделно. Все пак е хубаво боклуците да се рециклират.

 

 

Дойде ред на подовете – вземи една прахосмукачка и почисти калта, прахта и т.н. След това виж дали някъде има петна и с какво могат да се изчистят. Восъкът може да го махнете с гореща ютия и вестник, а петната от червено вино с ракия.

 

След това отидете към кухнята – след купон винаги има мръсни съдове. Сортирай ги по видове и започни миенето. Хубаво е да си имаш помощник в това начинание.

 

Ако не обичаш да чистиш, но в същото време харесваш купоните и предпочиташ да ги организирате у вас, помили няколко твои приятели да ти помогнат с чистенето на сутринта.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
~sweeettt~
преди 11 години

емо то тея неща си ги знаем


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия