Тейлър Суифт и Джъстин Бийбър - звездите с най-добри маниери

2012-12-24 16:00:00
Тейлър Суифт и Джъстин Бийбър - звездите с най-добри маниери
Снимка: Reuters

Кънтри звездата Тейлър Суифт и любимецът на тийнейджърките Джъстин Бийбър са звездите с най-добри маниери, пише “Toronto Sun”, позовавайки се на резултатите от скорошно проучване.

 


 

Според организаторите на допитването двете млади знаменитости не само вдъхновяват с музиката, която правят, но и впечатляват с добрите си обноски, положителното си поведение и вниманието, което обръщат на многобройните си фенове.

 

Звездата от „Хари Потър” Даниел Радклиф, актьорът Мат Деймън и херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън допълват челната петица на класацията на знаменитостите с най-добри маниери.

 

На срещуположния полюс – в списъка на знаменитостите с най-лоши маниери, челното място се заема от принц Хари, чиито голи снимки, плъзнали из интернет пространството, предизвикаха световен скандал. Мнозина са убедени, че принцът е опетнил името на фамилията си и престижната си титла чрез непристойното си поведение.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
siminceto
преди 11 години

да .. какви маниери от страна на тейлър , която е сменила над 10 гаджета за година и пише песен за абсолютно всяка раздяла ... хъх ?!

~sweeettt~
преди 11 години

тейлър е мн красива...

Sissy127
преди 11 години

Тейлър и Даниел! <3


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия