Кои са най-нежеланите подаръци за Коледа?

2012-12-21 11:01:00
Кои са най-нежеланите подаръци за Коледа?
Снимка: sxc.hu

На някои хора просто не им се отдава да купуват подаръци. Факт! Но това не им пречи да прочетат из интернет кои са най-нежеланите коледни дарове и просто да не ги купуват. Вярно, че всеки си има вкус и на някои хора тези неща им харесва, но все пак повечето не са очаровани, когато разопаковат подаръка си и видят едно от следните неща:

 

Чорапи – никой не се радва на такъв подарък. Може да са топли, може да са пухкави, може да са коледни, но и са неподходящи за подарък. Затова не разочаровайте някой от вашите близки с чифт чорапи.

 

Календар – всеки има нужда от такава вещ в дома си, но никой не се радва да я получи като подарък. Няма нищо лошо да подарите календар на някого, но нека е без причина, а не като коледен подарък. Все пак подаръците са, за да носят щастие, а не да разочароват някого, нали?

 

 

Плетен пуловер – едно топло предложение, което е в списъка с едни от най-нежеланите коледни подаръци. Бабите обичат да подаряват такива неща на внуците си, но защо и вие трябва да го причинявате на някого?

 

Бонбони – това може да е допълнение към коледния подарък, но не може да подарите на някого само това. Да, всеки обича вкусни бонбони, но никой не би се зарадвал на такъв подарък, който показва, че човекът не е отделил, нито време, нито желание, за да зарадва близките си.

 

DVD със стар филм – в днешно време човек лесно може да си изтегли филм от интернет, да го изгледа и след това да го изтрие. За какво са му DVD-та, които ще прахолясват в килера?

 

Ако наистина държите на близките си, отделете малко време и пари и им подарете неща, които наистина ще ги зарадват. Глупаво и обидно е просто да отбивате номера. Празниците не са подходящ момент да разочаровате най-близките си.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
rosi1617
преди 10 години

аз пък познавам доста хора които много биха се зарадвали на чорапи =D =D =D

scrooper
преди 11 години

На мен пък всеки 1 от изброените подаръци ми допада.

Nikolcheto24
преди 11 години

Не, не отбиването на номера, а статията.Не мисля, че в основата на празника е подаряване на скъпи подаръци.Важен е жеста.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия