Ръчно направен коледен подарък за баба и дядо

2012-12-17 16:21:00
Ръчно направен коледен подарък за баба и дядо
Снимка: Dreamstime

Бабите и дядовците са тези, които най-много се радват на подаръци от внуците, особено ако те са направено от самите тях. Затова не си харчете парите за глупости, а ги зарадвайте с ръчно направен подарък, който ще им влезе в употреба – коледни свещници, коледни играчки, коледни магнитчета и т.н.

 

Как са прави коледно магнитче?


Купете няколко магнитчета, продават се в магазините за художествени материали. Може да направите подаръка от бяла глина, гипс, моделин... въобще от всичко, което се сетите, стига да не е тежко и да може да се залепи. Но защо не опитате с картон от стара папка или използвана кутия?

 

 

Изрежете фигурки от картон и ги облепете с плат или прежда. След това ги оставете да изсъхнат. Понеже това ще бъде коледен подарък, може фигурките да са елхички, които да облепите със зелена прежда и да им поставите мънисти, която да играят ролята на коледни топки. Ако баба ти и дядо ти обичат аромата на хубаво кафе, вземи насипно ароматно кафе от кварталния магазин и залепи няколко зрънца върху фигурката, за да им ухае приятно, когато доближат хладилника.

 

Разбира се, фигурката не е задължително да е елха. Може да изрежете ангелчета, дядо Коледа, еленчета и т.н. Важното е подаръкът да е направен с желание и поднесен с много любов.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
FreshJuice
преди 11 години

Много хубави идеи :) Може и за приятели да се направи.. малко е, но е от сърце все пак


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия