Принц Уилям – перфектният джентълмен

2012-12-14 17:30:00
Принц Уилям – перфектният джентълмен
Снимка: Reuters

Британският принц Уилям, за когото съвсем наскоро стана ясно, че ще става баща, бе обявен за перфектния джентълмен, съобщава “Female First”, позовавайки се на резултатите от скорошно проучване.

 

 

Оказва се, че в днешно време джентълменските маниери са също толкова важни за жените, колкото са били и преди. Цели 86,6% от представителките на нежния пол споделят, че държат партньорът им да бъде галантен и внимателен.

 

Мъжът, който в най-голяма степен припокрива женските представи за перфектния джентълмен, е принц Уилям. За него са гласували 15% от участничките в допитването.

 

На второ място в класацията се нарежда актьорът Даниел Крейг, а на трето – певецът Майкъл Бъбъл. Челната петица на престижния списък пък се допълва от двамата изпълнители Питър Андре и Гари Барлоу.

 

На срещуположния полюс – в класацията на мъжете, които в най-малка степен отговарят на женските представи за перфектен джентълмен, са актьорът Ръсел Бранд, който неотдавна се разведе с Кейти Пери, както и футболистите Джон Тери и Ашли Коул, чиито изневери станаха обществено достояние.  

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
FunkyPie
преди 11 години

ПХАХАХАХааХАхААхххАА хааАХАхАХАхххАААХАХАХАколко е гействен <3


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия