Жените се дразнят повече на козметичните дефекти по автомобила си

2012-12-13 21:30:00
Жените се дразнят повече на козметичните дефекти по автомобила си
Снимка: sxc.hu

Мъжете са известни с изблиците си на гняв на пътя. Когато става въпрос за дребни щети по колата, вследствие на пътен инцидент, обаче, жените са тези, които хвърлят повече нерви, сочат резултатите от проучване, проведено в Германия, съобщава “Observer”.

 

 

Един на всеки петима от анкетираните представители на силния пол признава, че му се е случвало да претърпи лек инцидент на пътя, който е довел до козметични дефекти по автомобила му. Само около 8% обаче са тези, които се чувстват подразнени от някоя вдлъбнатина или драскотина по колата си.

 

Същевременно цели 85% от представителките на нежния пол споделят, че не могат да понасят дефектите във външния вид на превозното си средство. Една на всеки десет дори признава, че е изпаднала в истински гняв, когато автомобилът ѝ е понесъл лека щета в пътен инцидент.

 

Резултатите от проучването сочат още, че най-чувствителни към козметичните дефекти по колата си са младите шофьори на възраст между 18 и 29 години, от които повече от половината се дразнят на драскотините. Щетите по автомобила се приемат най-спокойно от хората, навършили 50-те.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Nakadah
преди 11 години

По-скоро никой не харесва козметичните повреди по колата. Това което ме вбесява обаче е когато някой друг ги нанесе а не аз сам...Също така и зависи каква кола караш. Ако караш $1000 beater квото и да стане няма да ти дреме... Ако караш кола за $80 000 и най-малкото нещо ще те вбеси...

3oPuTy
преди 11 години

Естествено ... Ние сме по-наблюдателни и по-често забелязваме несъвършенствата :)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия