Последните номинации на Big Brother минаха - шестима номинирани

2012-12-06 09:28:00
Последните номинации на Big Brother минаха - шестима номинирани
Снимка: Булфото

Вчера бяха последните номинации в Къщата на VIP Brother. И този път съквартирантите трябваше да се номинират очи в очи.

 

Добродушната Лиляна имаше тайна мисия, която обаче се оказа непосилна за нея. Целта бе да събере най-много гласове за изгонване. Красавицата обаче не се справи и брадърите ще живеят следващите няколко дни с минимален бюджет.

 

Дими даде гласа си за Миро. Според него той е много по-добър във всяко едно отношение и по този начин го засенчва. Също така смята, че той вече е бил победител и трябва друг да грабне голямата награда. Вторият съквартирант, който Дими предложи за изгонване, е Лиляна. Той твърди, че не може да приеме промяната на Лили, защото допреди 2 дни са били приятели, а сега тя го нарича клюкар. Явно Дими е усетил, че красавицата има мисия и затова я подкрепи.

 

Миро усети, че има нещо гнило в промяната в поведението на Лили и затова реши да не гласува за нея. Той даде своя глас за Стойка и Дими. Мотивите му бяха, че Пипирудата в реалния живот е различна, а в Big Brother играе роля на Лошата съквартирантка , а Дими е дошъл в риалити предаването, само за да гледа сеир и подстрекава скандалите.

 

Борислав даде гласа си за „любимите“ му тризначки. Той се почувствал обиден от държанието на Любов, която се държи високомерно и се мисли за повече от останалите съквартиранти. Вторият съквартирант, който той номинира, е Лили. Според него тя се държи фалшиво и се крие от всякакви конфронтации.

 

Лютата македонка номинира своята приятелка Стойка, която в последно време я игнорира и тя се чувства некомфортно. Вторият съквартирант, за когото тя даде гласа си, е Димитър. Цеце го смята за клюкар и не й харесва фактът, че той се дразни на пеенето на Лестър.

 

Македонецът гласува също за Димитър. Той го номинира, защото не се забавлява, когато той пее. Лестър даде гласа си и за Стойка. Той я номинира заради предната й номинация в негова полза.

 

Окончателният вот изглежда така – Стойка с 5 номинации, Лиляна с 4, Дими с 3 и близначките с 2 номинации. Лили не успя да изпълни мисията си и затова бе номинирана служебно.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия