Да се печеш както майка те е родила на плажа е нещо общо прието, въпреки че все още има противници на този тип плажуване. Но да тичаш гол определено си е екстравагантно спортуване.

 

Бегач нудист успя да спечели дело на трета инстанция и вече официално му е позволено да спортува гол в гората, пише в. „Метро“.

 

 

През лятото на 2010 година Андрю Пойнтън бил арестуван, след като жена съобщила на полицията, че в парка има мъж, който бяга чисто гол, като единственото нещо по него били маратонките на краката му.

 

47-годишният мъж обичал да тича чисто гол. Поведението му обаче било определено като скандално и той прекарал 3 денонощия зад решетките. Жената, която го видяла, били толкова скандализирана, че се зарекла повече никога да не посещава този парк.

 

Апелативният съд обаче оправда действията на г-н Пойнтън. Според мъжа поведението му изобщо не е неприлично. Ако е такова, то тогава Господ нямаше да дарява хората с гениталии.

 

Нудистът е радостен, че е успял да спечели, защото това е една малка победа за всички свободни хора и сериозен удар за консервативните.

Автор: Ралица Солакова