Панайот напусна Big Brother, Стоян Дудов НЕ е случаен

2012-12-04 10:05:00
Панайот напусна Big Brother, Стоян Дудов НЕ е случаен
Снимка: Булфото

Вчера двама съквартиранти напуснаха Къщата на Big Brother. Единият от тях е фенът на предаването – Стоян Дудов, а другият е дразнителят Панайот.

 

Въпреки че поп-фолк певецът Константин упорито защитаваше своя приятел Пацата, зрителите решиха, че той е прекалено досаден и не искат повече да го гледат. Факт е, че Панайот правеше всичко възможно, за да е в центъра на събитията, като постигаше целта си, благодарение на скандали.

 

Зрителите се разочароваха и от общата му култура. В една от мисиите съквартирантите трябваше да отговарят на въпроси. Според Панайот Божиите заповеди са 11, а най-дълбокото езеро на Балканите е Марианската падина.

 

Когато Пацата напускаше Къщата, Big Brother два пъти подчерта, че този път е наистина.

 

Малко преди Панайот да напусне риалити предаването, от него си тръгна влезлия в сряда Стоян Дуков. Той имаше възможността да остане по-дълго в Къщата, но според Big Brother той не е достатъчно интересен и няма място в нея.

 

Интересен е фактът, че според водещите на Господари на ефира Стоян Дуков не е избран на случаен принцип. В предаването дадоха кадри, в които стана ясно, че Стоян е участвал в предаването Станция Нова, в един поп-фолк видео клип и дори във VIP Brother. Помните ли мисията на Люси Дяковска, Къци и Орлин, които трябваше да изпълнят по една хитова песен, докато газят сред змии, фекалии, вмирисана риба и т.н.? Люси бе придържана от двама асистента – единият от тях бе именно Стоян.

 

За пореден път става ясно, че в България нищо не е случайно!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
YSMF
преди 11 години

Господарите не откриват топлата вода, още като го вкараха в къщата фб гръмна. тези от Нова само са прецакали хората, които са пращали клипчета. Нова се усетиха, че са ги разкрили и побързаха да го разкарат.

~sweeettt~
преди 11 години

не е участвал в На Кафе , а в Станция Нова и е участвал в клипове на емилия , теди александрова и роксана , а не в клип на константин


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия