Едни напускат, а други влизат обратно в Къщата на Big Brother

2012-11-27 10:24:00
Едни напускат, а други влизат обратно в Къщата на Big Brother
Снимка: Булфото

Вчера съквартирантите на Big Brother All Stars се номинираха за втори път. Първата напуснала Къщата е певицата Сани, която познаваме от предаването X Factor. Другите двама номинирани, които успяха да се спасят бяха Стойка и Миро.

 

Сани твърди, че е предчувствала, че ще напусне риалити предаването, не се сърди на никого. Певицата е мислела, че вътре не е толкова различно, но всъщност се оказало едно доста трудно изпитание за нея.

 

По време на номинациите Сани даде гласа си за Стойка, защото според нея има труден характер и често си пъха носа там, където не й е работата. Не са малко случаите, в които Стойка си е позволявала да обижда някои от съквартирантите.

 

Вторият номиниран от Сани бе бившата възлюбена на ръгбиста Боби Лили. Причината е, че по време на мисията за белене на картофи тя я е нарекла „тъпачка“. Освен това според Сани бившата на Боби играе роля и се държи доста лигаво.

 

Лили от своя страна номинира Миро. Тя е на мнение, че той често преиграва и се прави на загрижен, а всъщност хич не му пука. Вторият номиниран от Лили бе Сани, която е дразнела с това, че се прави на всезнаеща.

 

Найден даде гласа си за Стойка. Той сподели, че извън Къщата двамата се разбират перфектно и са приятели, но не може да живее под един покрив с нея. Той й се дразни, защото постоянно правела забележки на хората и им дава съвети, без те да са ги поискали. Вторият номиниран от Найден бе македонката Цеце. Той сподели, че не може да намери общ език с нея и смята, че няма чувство за хумор.

 

Вяра, Надежда и Любов също дадоха гласа си за Стойка. Според тях тя е доста агресивна и неспокойна личност и има нужда от психолог. Вторият номиниран от тризначките бе Сани. Според тях тя преигравала и се изложила, показвайки на цяла България, че не умее да готви.

 

Панайот прекара почти една седмица сам в Тайната стая на Къщата. Big Brother му позволи да се върне при съквартирантите си, след като стана ясно, че е успял да изпълни успешно две от трите му поставени тайни мисии.

 

Пацата имаше право да номинира. Той реши да изгони Стойка, защото тя открито му показва, че не го харесва, както в Къщата, така и преди нея на събитията, на които са се засичали. Вторият номиниран от Панайот бе Миро. Той няма нищо против него, номинацията му е стратегическа, защото го смята за основен конкурент.

 

При завръщането на Пацата в Къщата настроенията бяха различни. Някои съквартиранти избухнаха от кеф, когато го видяха, други се намръщиха. Стойка бе най-ядосана на случилото се. Тя директно попита „Колко живота имат някои съквартиранти?“, като по този начин открито показа, че смята това за нечестно спрямо останалите. Пацо разбра някои неща, с които дразни съквартирантите и им обеща, че повече няма да пие. Когато чуха какво се зарича Панайот, всичките избухнаха в смях.

 

Според майката му Нели той е едно голямо дете и дразни повечето съквартиранти, защото постоянно се опитва да бъде център на вниманието. Иначе е добър човек.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия