Жена застрахова езика си за 1 млн. паунда

2012-11-23 21:30:00
Жена застрахова езика си за 1 млн. паунда
Снимка: sxc.hu

Изглежда световните знаменитости далеч не са единствените, които застраховат определени части от тялото си – гърдите, дупето, краката. Все повече обикновени хора се възползват от услугите на застрахователните компании, за да подсигурят оръдието на труда си. Такъв е и случаят с 24-годишната Бет Андерсън, застраховала езика си за внушителната сума от 1 млн. паунда, пише сп. “Mirror”.

 

 

Младата жена работи като дегустатор на бебешки храни. Именно това е и причината нейният език да е толкова „ценен”. Бет е студентка по нутрициология в Нюкасълския университет и притежава необикновената способност да усеща вкуса на храните така, както го усещат бебетата.

 

Известно е, че вкусовите рецептори и луковици в езика на бебетата са много по-чувствителни от тези на възрастните индивиди. Ето защо техните храни трябва да бъдат правени така, че да не създават у тях неприятни вкусови усещания. Доматите например твърде често са твърде киселинни за малчуганите това е причината, поради която те се използват много внимателно от производителите на бебешки храни.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
simiii
преди 11 години

Може и да си застрахова и носа да не би да я врасне някой....


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия