Австралиец прекара 135 часа в игра на “Call Of Duty”

2012-11-22 21:24:00
Австралиец прекара 135 часа в игра на “Call Of Duty”
Снимка: Reuters

28-годишният австралиец Окан Кая прекара 135 часа в игра на “Call Of Duty”, с което успя да счупи световния рекорд в категорията, съобщава “Huffington Post”.

 

Мъжът, който е баща на две деца, осъществил постижението си в празна конферентна зала, предоставена му от неговия шеф. За да не остане гладен, за него се грижила специално наета за целта кетъринг компания, която му доставяла топли ястия по няколко пъти на ден.

 

 

През цялото време на опита за поставяне на рекорд на място присъствали официални свидетели. Кая пък трябвало да се придържа стриктно към регламента, според който той имал право на 10-минутни почивки на всеки час. За да може поне малко да поспи, състезателят разполагал с възможността да не се възползва от почивките си за известен период от време, след което да ги вземе наведнъж.

 

В крайна сметка Кая успял да подобри предишния рекорд за най-дълго време, прекарано в игра на “Call Of Duty”, с цели 15 часа. Постижението му вече е вписано в Книгата с рекордите на Гинес.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
iliankata_113
преди 10 години

Тая игра е много добра кои ли не би издържал на нея :))))))))))

UNITED2
преди 11 години

И аз бих издържал! Само който не е играл Call of Duty би си помислил,че може да заспи докато я играе.. играта е повече от епична! ;ддд

FasterBeach
преди 11 години

Изперкала работа..


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия