Момиче ще се венчае за картоненото изображение на Едуард Кълън

2012-11-22 15:39:00
Момиче ще се венчае за картоненото изображение на Едуард Кълън
Снимка: outnow.ch

Когато нещо добие популярност и стане хит навсякъде, винаги се намират последователи със странни идеи. Преди време ви разказахме за една жена, която си направи татуировка на гърба на сагата „Здрач“. Сега ще ви запознаем с историята на друга дама, която си пада по Робърт Патинсън, който обаче си има сериозна приятелка – колежката му Кристен Стюарт.

 

Момичето няма намерение да страда по своя възлюбен, напротив. Тя ще мине под венчилото с ... картоненото изображение на вампира Едуард Кълън от „Здрач“, чиято роля се изпълнява именно от Патинсън.

 

Ексцентричната венчавка е част от дипломната работа на Лорън Адкинс, която планира сватбената церемония да се проведе на 26 януари /събота/ в Лас Вегас. "

 

Това ще бъде театрален пърформанс, в който аз на практика ще стана законна съпруга на Едуард Кълън от "Здрач", сподели  девойката.

 

Снимка: outnow.ch

 

Лорън е изключително радостна от интереса, който е предизвикала с проекта си, но и възмутена заради хората, които са я нарекли „откачалка“, без да се поинтересуват и да разберат, че става въпрос за арт-проект.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
adito23
преди 11 години

Точно този ***** ли ? ;дд

kalzzz
преди 11 години

Е това вече не мога да го повярвам ....

someonerandom
преди 11 години

Не става дума за частта с арт проекта,а за "в който аз на практика ще стана законна съпруга на Едуард Кълън от "Здрач"".


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия