Мъж решава да стане жена след 7 години брак, жена му остава до него

2012-11-20 12:59:00
Мъж решава да стане жена след 7 години брак, жена му остава до него
Шели и Ранди (отляво надясно). Снимка: YouTube

Има хора, които не се чувстват добре в кожата си и искате да сменят пола си. Но как бихте се почувствали, ако това се случи с човек, с когото сте били интимни през последните няколко години? Шели Рюг от Пеория знае отговора на този въпроси.

 

Тя била омъжена за съпруга си Ранди седем години, след като един ден той дошъл и директно й заявил, че не се чувства добре в кожата си и иска да стане жена, пише в. „Дейли мейл“. Първоначално Шели била шокирана и няколко дни подред плакала, но след това се съвзела и решила да предприеме някакви мерки, за да не загуби любимия си.

 

Двамата се запознали преди 15 години на сляпа среща. 5 седмици по-късно те узаконили връзката си. Шели и Ранди били щастливи заедно, но имало нещо, което не било както трябва и това се усещало и от двамата.

 

Един ден след поредната командировка на Ранди, който работел като програмист, той се прибрал при съпругата си, събрал кураж и й съобщил, че не се чувства добре в кожата на мъж и има намерение най-накрая да разкрие същността си и да си смени пола, въпреки че е на 47 години и това би променило коренно живота му. Той се страхувал, че може да загуби Шели, семейството си, приятелите си, работата си, но ... било време да направи тази промяна.

 

Съпругата му приела доста тежко решението му, останала известно време със себе си, но в крайна сметка осъзнала, че за нея ще е много по-болезнено да се разведе с Ранди, отколкото да го приеме като жена. Тя направила всичко по силите си, за да бъде максимално информирана по тази тема – посещавали местните библиотеки, чела статии из интернет, разговаряла с приятелите си и дори посещавала групи за взаимопомощ. Когато разбрала колко е трудно човек да премине през такава промяна, Шели взела решение, че за нищо на света няма да остави любимия си човек сам да се справи и бори с това.

 

7 години по-късно двамата са още заедно и продължават да се обичат, уважават и да държат един на друг. Шели споделя, че винаги ще й липсват някои мъжки черти на Ранди, но има и такива, които харесват в женския му вариант.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
~sweeettt~
преди 11 години

извратено

AmyLee_123
преди 11 години

Хората стават все по-луди


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия