Дженифър Лопес обеща да се върне, феновете й бяха възхитени от шоуто

2012-11-19 10:09:00
Дженифър Лопес обеща да се върне, феновете й бяха възхитени от шоуто
Снимка: Reuters

Вчера Дженифър Лопес направи страхотно шоу и създаде незабравими спомени у своите почитатели, които бяха многобройни – зала Арена Армеец се пукаше по шевовете от народ. Преди певицата да се качи на сцената публиката бе подгрята от Лора Караджова, Бобо и Кристо, които изпълниха най-известните си хитове.

 

43-годишната изпълнителка започна концерта си с настроение и страхотен заряд, като въпреки възрастта си показа, че все още я бива в танците. Лопес смени няколко тоалета, като някои от тях приличаха повече на костюми за фигурно пързаляне и подчертаваха сексапилните извивки на тялото й.

 

 

Дженифър Лопес се качи на сцената пред многобройните си български фенове в 20.45 часа и в продължение на 90 минути тя се раздаваше на максимум. Мъжете плакнеха очите по красивото и добре поддържано тяло на певицата, а дамите се радваха на мускулестите и добре оформени тела на нейните танцьори, сред които бе и любимият й Каспър Смарт.

 

Лопес зарадва почитателите си с песните On the floor", I'm into you", If you had my love", Jenny From The Block", "Let's Get Loud", "All I Have", "I'm real", "Love Don't Cost A Thing" и др. Изпълнителката явно бе в настроение, защото по време на една от баладите тя реши да покаже на българската публика снимка и видеа, на които се виждат близнаците й Макс и Ема.

 

В края на концерта й феновете започнаха да викат Дженифър Лопес на бис, но тя така и не се появи отново на сцената, но по време на шоуто си обеща: „София пак ще се върна“.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
mlf
преди 11 години

очаквах нещо повече ...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия