Някои жени леят сълзи, докато обикалят магазините

2012-11-12 13:45:00
Някои жени леят сълзи, докато обикалят магазините
Снимка: Dreamstime

Всеизвестен факт е, че жените обожават да ходят по магазините. Въпреки че шопингът им доставя предимно положителни емоции, една на всеки пет представителки на нежния пол се разплакват, докато си търсят дрехи, пише в. „Дейли експрес“. Най-често това става заради невъзможността жените да открият подходящ тоалет, умората от обикалянето по магазините и нелюбезното отношение на продавачките.

 

 

33% от представителките на нежния пол не обичат да си купуват дрехи, защото се изнервят от огромните опашки, които се образуват в магазините, особено около празниците.

 

80% от дамите биха се чувствали значително по-щастливи, когато си купуваш нови дрешки, ако имаха няколко килограма по-малко върху снагата си. Но има и 10% от жените, които са плакали, защото са прекалено кльощави и не могат да си намерят дрехи, които да не подчертават техните крехки телца.

 

Направеното проучване показва, че 44% от представителките на нежния пол се притесняват, когато трябва да си купят дреха за специален повод – сватба, кръщене, рожден ден и т.н.

 

Уж шопинг-терапията трябва да действа ободряващо на жените, но се оказа, че понякога тя няма чак такъв терапевтичен ефект върху тях.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Monii ..~
преди 11 години

3 пъти съм плакала в мола :Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д

magneticfields
преди 11 години

НЕ ВСИЧКИ ЖЕНИ ОБИЧАМЕ ДА ПАЗАРУВАМЕ!!!...а и не мога да ги разбера тези дет плачат за щяло и нещяло...аз никога не бих се разревала преднякой друг....не че кат съм сама го правя де...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия