Семейната почивка – изцяло отговорност на дамите

2012-11-10 22:00:00
Семейната почивка – изцяло отговорност на дамите
Снимка: sxc.hu

Планирането на семейната почивка се е превърнало почти изцяло в отговорност само и единствено на дамите, сочат резултатите от скорошно британско проучване, цитирани от в. “Travel Bench”.

 

 

Оказва се, че в 82% от семейните двойки цялата организация по почивката се пада на представителките на нежния пол. Мъжете участват дотолкова, доколкото да дадат мнението си относно избора на дестинация.

 

Оттам нататък – изборът на вида на транспорта, резервирането на билетите, сдобиването с необходимата валута, пазаруването на необходимите за почивката вещи (дрехи, слънцезащитни лосиони и т.н.) и опаковането на багажа са изцяло отговорност на дамите.

 

В резултат на отделянето на толкова много време и нерви в организирането на цялата почивка жените обикновено се чувстват толкова уморени по време на ваканцията, че не успяват пълноценно да ѝ се насладят.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Azoria
преди 11 години

До zlatko98: Просто проучването е правено на такава база. Неженените двойки също пътуват и не ми се вярва подписът,който те прави женен, да променя по някакъв начин желанието за инициатива относно този въпрос. :)Имало е къде-къде по-*** статии, свиквай :D

zlatko98
преди 11 години

В статията пише : Оказва се, че в 82% от СЕМЕЙНИТЕ ДВОЙКИ..... Не знам кой набор сте, но чак да сте женени не ми се вярва ;)

Azoria
преди 11 години

До zlatko98: Защото не всички сме 98 набор и някои от потребителите пътуват с гаджетата си.

zlatko98
преди 11 години

И това трябва да е в този сайт, защотооо...?

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия