Вижте кои са най-стилните дами за 2012 година (+ снимки)

2012-11-08 16:19:00
Вижте кои са най-стилните дами за 2012 година (+ снимки)
Снимка: Reuters

Да си стилен, да умееш да съчетаваш дрехите си и постоянно да привличаш вниманието на околните – това не е никак лесна работа. Но на актрисата Ема Стоун явно й се отдава. Тя е начело на класацията за най-стилните знаменитости на 2012 година, пише в. „Дейли експрес“.

 

След нея се нареждат чаровните й колежки Даян Крюгер и Кристен Стюарт. На четвърто и пето място в класацията са телевизионната водеща Алекса Чънг и актрисата Кейт Босуърт.

 

Виктория Бекъм, която в последно работи в модната индустрия, но доби популярност като певица от момичешката група Spice Girls, се нарежда на шеста позиция.

 

На последните три места в класацията са херцогинята на Кембридж Катрин, манекенката Кейт Мос, шестгодишната дъщеря на Том Круз и Кейти Холмс Сури /Да, тя може да е само на шест, но вече носи токчета, ходи гримирана и се поддържа като истинска млада дама/ и певицата Флорънс Уелч.

 

Вижте красивите и стилни дами тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
AmyLee_123
преди 11 години

Разгледах снимките, не са най-големите красавици....Но класацията е за стил

Miki26
преди 11 години

Аз голям фен на сагата Здрач , но съм на мнението , че Кристен няма работа тук нямам нищо против нея (освен това , че изневери на любимия ми актьор Робърт ) вярвам , че всеки има някаква вътрешна красота , но полсе ..... видях нея . За мен тя не заслужава да е тук !

mrankoniiii
преди 11 години

До ch0c0late44: То след тая изневяра :D xD

ch0c0late44
преди 11 години

Кристен Стюарт?Я пак? .. -.-

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия